Selecteer een pagina

LILLE OSC U14
CHAMPIONS 2022

SEE YOU NEXT YEAR!

Niet alleen genieten van internationaal top jeugdvoetbal, maar ook sfeervol eten,  drinken en een tal van andere evenementen zoals een eSports toernooi.

U14 FoodSoccer Festival

Genieten van jeugdvoetbal van aansprekende betaalde voetbalorganisaties uit binnen- en buitenland met daarnaast tal van andere evenementen. Sfeervol genieten met lekker eten en drinken. 

Het toernooi wordt sinds 2003 georganiseerd, aanvankelijk als een eendaags toernooi voor C teams. Later werd het een toernooi voor betaalde voetbal organisaties. Heden ten dage is het een aansprekend toernooi met BVO’s uit binnen- en buitenland en uiteraard één amateur team: VOGIDO U15.

Deelnemende spelers die inmiddels op internationaal niveau uitblinken: Memphis Depay, Quincy Promes, Davey Klaassen, Dennis Praet, Wesley Hoedt en Derick Origi.

TRAINERSCLINIC U14

Deelnemers 2022

LIVERPOOL FC (UK)

AJAX AMSTERDAM (NL)

SPORTING CLUB PORTUGAL (P)

PSV EINDHOVEN (NL)

LEGIA WARSCHAU (PL)

HJK HELSINKI (FIN)

FC BASEL (CH)

BRONDBY IF (DK)

LILLE OSC (F)

FC NORDSJAELAND (DK)

BROMMAPPOJKARNA (SE)

RKSV VOGIDO (NL)

Even voorstellen: FC Nordsjælland

Nederlands: Zoals eerder aangegeven gaan we in de maand mei alle deelnemende clubs introduceren op de website en de social media platformen van Vogido. PSV Eindhoven: FC Nordsjælland is een Deense voetbalclub. Het werd opgericht in 1991 na een fusie tussen 2 clubs. In...

Even Voorstellen: PSV Eindhoven

Dutch: Zoals eerder aangegeven gaan we in de maand mei alle deelnemende clubs introduceren op de website en de social media platformen van Vogido. PSV Eindhoven: De basis van PSV is gelegd in 1910 toen een groep Philips-medewerkers een voetbalelftal begon later in...

Even Voortstellen: ‘Warming Up’ U14 FoodSoccer Festival

Sta jij al te popelen om meer te weten over de deelnemde clubs? In de maand mei zullen we alle clubs introduceren die meedoen.   Houd onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven!

Reglement

Foto’s

Programma (Tournify)

Pin It on Pinterest

Share This