Brøndby IF is een Deense voetbalclub. Het is opgericht in 1964 als gevolg van een Fusie tussen 2 kleine clubs. Sinds de fusie is het uitgegroeid tot één van de meeste succesvolste clubs uit Denenmarken. Ze hebben een volle prijzenkast en zijn ook goede jeugdopleiding.

Er hebben wereldsterren gespeeld zoals:

Michel Laudrup en Peter Schmeichel

Meer te weten komen over de teams die deelnemen aan het U14 FoodSoccer Festival? Houd de website en/of de social media platformen in de gaten.


Brøndby IF is a Danish football club. It was founded in 1964 as a result of a Merger between 2 small clubs. Since the merger, it has become one of the most successful clubs in Denmark. They have a full trophy cabinet and are also good youth training.

World stars such as:
Michel Laudrup and Peter Schmeichel

Want to know more about the teams participating in the U14 FoodSoccer Festival? Keep an eye on the website and/or the social media platforms!

Pin It on Pinterest

Share This